Appelmans nv
Nazareth - Over Appelmans nv

Begoniastraat 32
9810 Eke (Nazareth)

09 382 86 10
056 42 19 40
02 582 01 03
09 382 86 19
056 42 30 19
02 582 86 82
     

Over dit bedrijf

De firma Appelmans is verdeler van laad en los middelen voor vrachtwagens.
Wij bieden het grootste assortiment aan in deze branche:

  • Autolaadkranen
  • Afzetsystemen
  • Meeneemheftrucks
  • Laadkleppen
  • Houtkranen

 

Hiab is sedert verscheidene decennia wereldleider op het gebied van laadkranen. Haar technisch geavanceerd en uitgebreid productengamma omvat een vijftigtal standaardmodellen met een hefvermogen van 0,8 tot 90 tonmeter.

 

Door het gebruik van containerafzetsystemen kan de productiviteit van vrachtwagens efficiënt worden verhoogd. Op die manier moet de transporteur niet met een "lege" vrachtwagen terugkeren en wint hij heel wat tijd dankzij de kortere laadtijden.

 

Het gamma omvat zowel haakarmsystemen als kabelsystemen die kunnen worden gebruikt voor lichte én zware voertuigen. De haakarmsystemen hebben een hefvermogen van 3 tot 40 ton en zijn verkrijgbaar in schuif- en knikhaakarmmodellen of een combinatie van beide systemen. De kabelsystemen zijn verkrijgbaar met een hefvermogen van 12 tot 26 ton.

 

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of u wenst verdere vrijblijvende informatie, gelieve contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Laadkranen, laadbruggen en lossystemen

De firma Appelmans is reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in laad- & lossystemen voor vrachtwagens. We werken al jaren met dezelfde partner, de groep HIAB.

Wij verdelen volgende gekende merken: Multilift en Leebur haaksystemen, Jonsered boskranen en Zepro laadbruggen. De Unimog universele werktuigendrager vindt u eveneens bij ons, evenals bergingmateriaal of takelmateriaal van Omars.

Wij vervolledigen dit zeer uitgebreide gamma, met eigen constructie van kippers, laadbakken, laadvloeren, laadkranen en containers. Haaksystemen met schuifarm of met een knikarm of met een combinatie van beide, behoren tot de mogelijkheden.

Indien u op zoek bent naar toebehoren zoals rotators, palletvorken of hijsmaterialen, bij Appelmans vindt u ze allemaal. Ook stenenklemmen, personenkorven en hijslieren behoren tot ons gamma. Houtkranen voor de bosbouw, materiaalkoffers en zeilrekken voor vrachtwagens, alles is bij Appelmans te koop.

Onze geschoolde mechaniekers staan u bij met raad en daad, terwijl onze volledig uitgeruste servicevoertuigen garant staan voor een snelle interventie op locatie.

Kortom, bent u op zoek naar de specialist in laadkranen, laadbruggen en allerhande lossystemen? Dan bent u bij de firma Appelmans aan het juiste adres. Bel ons voor inlichtingen op bovenstaande telefoonnummers of bezoek onze website voor meer info!

 

 Bereken route